21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s

Met Daphne Deckers en Richard Krajicek als ouders heb je natuurlijk twee bekende Nederlanders als papa en mama. Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon. Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

Dit bericht bekijken op Instagram

Golden hour 🌅 #beach #shoot #malibu #pointdume

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers) op